Välkommen till Varumärkesskolan

Vi startar nu en Varumärkesskola där du får lära dig hur du gör för att bygga ditt varumärke själv. Varje avsnitt innehåller dessutom en övning som metodiskt hjälper dig ta steg för steg i ditt varumärkesbygge. Hänger du med och gör varje avsnitt kommer du till sist äga ditt unika säljande budskap, stå stadigt i presentationen av företaget och bli vald före alla andra.

Förutom Varumärkesskolan bjuder vi även på föreläsningar om hur du kan bygga ditt varumärke själv på mässan Eget Företag. För dig som inte har möjlighet att närvara filmar vi föreläsningen och lägger ut den på vår webbsida. 

BYGG DITT VARUMÄRKE SJÄLV. INGEN ANNAN KAN GÖRA DET ÅT DIG.

• Vill du öka försäljningen?
• Vill du hitta fler lönsamma kunder
• Vill du bli mer effektiv i din marknadsföring?
• Vill du stå stadigt i presentationen av ditt företag?
• Vill du bli mer framgångsrik som säljare, marknadsförare och företagare?
• Vill du få mer lust och kraft att nå din vision?
• Vill du bli vald före alla andra?

Avsnitt #1

Om Pia Anderson

Allt du gör och säger - varje dag, året runt – bygger varumärket. Frågan är om du vill bygga varumärket medvetet eller om du låter det ske omedvetet för det sker.

Pia Anderson är varumärkeskatalysator, författare och föreläsarhimlens senaste stjärnskott. Under sina snart 20 år som varumärkesstrateg upptäckte Pia att strategiska dokument ofta blir för teoretiska och hamnar i bokhyllan.

2014 beslöt hon sig för att skriva boken ”Bygg ditt varumärke själv. Ingen annan kan göra det åt dig”. Boken bygger på Pias modell 5Vtill5P Affärsplanen som bygger varumärket. Med 5Vtill5P och boken har Pia vänt upp och ned på varumärkesbyggandet och skapat en modell som med enkla, roliga, och engagerande verktyg utvecklar både företaget och ledaren. I dag driver Pia Anderson ett stadigt växande företag med olika former av utbildningar och är djupt engagerad i varumärkesfrågor och affärsutveckling. Med smittande entusiasm och klartänkta analyser har Pia Anderson på kort tid blivit en uppskattad föreläsare.

 Du kan köpa hennes webbkurser här eller hennes bok av oss.

Du kan köpa hennes bok av oss. Klicka på boken så kommer du till beställningen.