Driva eget - här publicerar artiklar om entreprenörer och nyföretagare som har startat och driver eget företag.

Publicerad 4 februari 2014

Ung kommunikationsbyrå – hjälper nyföretagare med marknadsföring.

I augusti förra året startade två unga kvinnor kommunikationsbyrån Combine Communication i Göteborg. Byrån erbjuder nya och mindre företag en strategisk och stabil bas utefter deras behov inom marknadsföring

Byrån anser att alla företagare har rätt till professionell hjälp med marknadsföring oavsett storlek och budget.  

- Idag har ny- och småföretagare inte råd att anlita reklam eller PR-byråer, då dessa endast tar sig an storkunder som kan betala stora summor pengar för marknadsföring, menar Johanna Ehrenborg Staffas, VD och PR-konsult på Combine Communication.

Med detta som utgångspunkt bestämde sig duon för bli ny,- och småföretagares högra hand inom marknadsföring.
 -  Vi arbetar främst inom webb, PR, fotografering och copywriting, säger Nina Jörnryd, Webbdesigner och Projektledare på Combine Communication. Med dessa fyra faktorer skapar vi en stabil plattform för företag som hjälper dem att nå ut med sitt budkap och kommunicera deras kunder.

Byrån har arbetat med både stora och små projekt och deras tjänster har visat sig vara mycket eftertraktade och prisvärda.

- Vi har arbetat med flera företag inom olika branscher och ser varje kund som unik och spännande, säger Johanna. Vi har som mål att hjälpa våra kunder att växa och etablera sig på marknaden utefter deras behov och förutsättningar.

Johanna är utbildad PR-konsult vid University of the Sunshine Coast i Australien och har tidigare arbetat på reklambyrån Shout i Göteborg.

Nina är utbildad inom informationsarkitektur, med inriktning Front End-webbutveckling. Hon har tidigare arbetat på Vectura Consulting i Malmö.