”Vi följer dig hela vägen från idé till egen firma”

Vi har lång erfarenhet av att ge stöd och råd till alla som driver eget, säger Beatrice Rosenqvist, Företagsmarknadsansvarig små företag på SEB. Vi har under flera år fått utmärkelsen Årets småföretagarbank för våra satsningar på attraktiva lösningar för företagare – senast 2013 av Privata Affärer. Genom våra företagspaket får du allt du behöver, från företagskonto med tillhörande bankgironummer till vår uppskattade app för företagare.

Läs mer på seb.se/startaeget

Tre tips inför ditt besök på banken:

  1. Besök gärna NyföretagarCentrum innan du besöker banken. De kan ge dig råd kring din affärsidé, budget och hjälpa dig att skriva din affärsplan. Kan du förklara din affärsidé på ett enkelt sätt? Då är du väl förberedd när du möter banken men också andra intressenter.

  2. Banken hjälper till med mycket mer än bara konton och lån. Visste du till exempel att vi har samarbetsavtal med företag som erbjuder allt från bokföringsprogram till förmånliga telefonabonnemang? Var inte rädd för att fråga våra erfarna rådgivare.

  3. Håll kontakten med din rådgivare. Det är bra att få en översyn över sitt företag kontinuerligt eftersom dina behov kan variera i och med att din verksamhet förändras.