Pressbevakning under Eget Företag

Anmäl dig till Eget Företag!

Här kan du som journalist anmäla din närvaro på mässan Eget Företag. Vi kommer strax innan mässan skicka ut länk för ackreditering och senaste nyheterna på Eget Företag, med lite statistik om de personer som har registrerat sig till mässan.

Invigning och finalen av SKAPA i Café Entreprenör torsdagen 5 november kl 11.10 - 11.40

Finalen av SKAPA Utvecklingsstipendium och Framtidens Innovatör där alla länsfinalister kommer att presenteras. Många spännande uppfinnare med helt nya uppfinningar kommer vara på plats och ta emot sina diplom. Ceremonin inleds med att de lokala uppfinnarföreningarna som varit mest aktiva i arbetet med att utse länsvinnare till SKAPA kommer premieras för sina insatser. Ett arbete som sker helt med ideella insatser.

Snabblänkar

Utställare

Senior - Starta eget

Stockholmsmässans presscenter

Stockholmsmässans presscenter är utrustat med arbetsplatser för journalister och rum för presskonferenser. I standardutrustningen ingår datorer, trådlöst internet, skrivare, fax, kopiator, TV, video, OH-projektor och kaffeautomat. Kontakta oss om du har speciella önskemål.

Under pågående arrangemang finns här pressmaterial från utställare och arrangörer, sammanställningar av pressinformation, konferensprogram med mera.

Presscenter (öppet under pågående arrangemang) 08-749 42 86, Fax: 08- 749 50 97