Kort information om våra aktiviteter och produkter

NyföretagarCentrum Sverige arrangerar, tillsammans med flera partners, årligen återkommande och välbesökta event för ett hållbart nyföretagande: 

– Bazaren Starta Eget äger rum på Kulturhuset i Stockholm i februari. En mötesplats där företag, organisationer och myndigheter finns på plats för att besvara alla frågor om hur man gör för att starta företag framgångsrikt. Korta föreläsningar erbjuds också.

Kunskapsdagar i att starta, driva och utveckla eget företag arrangeras årligen på mässan Eget Företag. I år planeras 100 föreläsningar. Senast deltog 8 900 personer på föreläsningarna.

– Nyföretagarveckan Vecka17 är full av lokala aktiviteter och vi arrangerar en bussturné runt i Sverige i april då det bjuds till Café Starta & Driva Eget, mm. Dessutom arrangeras det utlottning av böcker, bokföringsprogram mm. 

– På Facebook har vi flera sidor som du kan gilla och följa oss på. Vi ger tips, erbjudande, berättar om nyheter och aktiviteter som är på gång. Två stora grupper är Eget Företag  och NyföretagarCentrum. Välkommen!

– Mässan Eget Företag hålls i oktober på Stockholmsmässan i Älvsjö. Det är landet största möteplats för nya och små företag. Drygt 9.000 besökare kommer varje år till Eget Företag för att hitta affärskoncept, hjälpmedel och verktyg som förenklar vardagen som företagare. Här byggs nya nätverk och affärsrelationer. 

13 000 Starta Eget-kit delas ut under Nyföretagarveckan, Vecka17. Det innehåller guider och vägledning, senaste numret av tidningen Allt om Eget Företag, erbjudande och tips på smarta tjänster.

– Tidningen Allt om Eget Företag bjuder på inspiration, vägledning och goda råd - allt i ett! Tidningen som produceras av NyföretagarCentrum kommer ut med två nummer + minst två temanummer om året, vår och höst. I tidningen finns spännande artiklar om företagare, massor av tips om hur du startar och utvecklar ditt företag och dessutom checklistor, tips och annat matnyttigt. Upplaga ca 40.000 ex.

Projektledning & information

Mats Evergren och Josefin Hildinge