Erbjudanden från våra partners

Ta kontrollen över din egen hemsida idag! Designa en ny eller byt ut din krångliga befintliga hemsida på bara några minuter. Det är helt visuellt - alla kan! Registrera dig här och betala endast 229 kr/månaden. Skapa hemsida direkt!

Vem vinner fajten på Google? Du eller dina konkurrenter? Välkommen till Jajja - störst på SEO i Norden!
Ange "NyföretagarCentrum 2013" så får du 25% rabatt på sökoptimering.
Gäller tom 31 jan 2014.

Recept på att starta och driva företag! Här får du smarta tips på hur du snabbt kommer igång med de vanligaste rutinerna som ger dig möjlighet att skapa det Effektiva Företaget.Vi har paketerat alla tjänster du behöver för att komma igång med ditt företag. Paketet heter Bättre Affärer, eftersom det ska hjälpa dig att få just det. Pris 900 kr/år (ord. pris om tjänsterna köps separat 1 100 kr). Om du ansluter dig nu kan du vara med och tävla om en av tre iPads. Tävla senast 28/4!

Fri rådgivning från Posten! Nu kan du själv skapa egna reklamutskick i Postens verktyg Reklamfixaren. Designa ditt utskick, välj och specificera din målgrupp, sen trycker vi och delar ut. Köp adresser i verktyget eller använd eget adressregister. Du kan nå 100 personer adresserat från 591 kr! Då ingår både tryck och porto. Beställ en fri rådgivning!

Nu är det enkelt och bekvämt att sköta ditt företags ekonomi och bokföring själv. Med rätt program och support får du full kontroll. Läs mer och prova gratis på vismaspcs.se. Om du sedan har några funderingar är du välkommen att ringa Mia eller någon av hennes kollegor på 0470-70 61 00.
Och du! När du startar ditt företag med hjälp av NyföretagarCentrum får du 25% rabatt på alla våra program.

Med Sveriges första företagsapp från SEB blir det enklare att driva eget. Nu behöver du inte åka till kontoret för att ta hand om ditt företags bankärenden. Med vår nya mobilapp kan du enkelt attestera betalningar, sköta överföringar och se all kontohistorik. Var du än är, direkt i mobilen. Appen kostar inget att ladda ner och använda, men för att använda alla tjänster behöver du vara företagskund hos oss. Vi bjuder på första årsavgiften (värde 600 – 1 200 kr/år)! Läs mer!

Ställ ut på Sveriges största ny-och småföretagarmässa! Med vårt Startpaket ingår disk, bakvägg, spotlight, matta m.m. Pris: 4900:- ex moms (gäller tom 31 maj). Ange: bokningskod "startpaketv17" vid kontakt med arrangören.
OBS! Antalet platser är begränsat. Läs mer här!

Affärsidéer söker dig! Vill du starta eget men saknar en egen affärsidé? Att bli franchisetagare är som att driva ett eget företag. Den största skillnaden är att du hyr ett färdigt, etablerat varumärke och betalar en avgift till franchisegivaren. Läs mer och anmäl ditt intresse här!

Få en fribiljett (värde 200:-) till mässan Eget Företag 3-5 oktober på Stockholmsmässan! Anmäl dig på länken här för mer information.

 

Internetbaserat bokföringsprogram för Windows, Mac och Linux. BL eBokföring är ett internetbaserat bokföringsprogram som bygger på vår långa erfarenhet av lättanvända bokföringsprogram. Med programmet sköter du bokföringen för upp till tre företag. Med BL eBokföring är det enkelt att bokföra. Inbyggda konteringsguider hanterar alla tänkbara affärshändelser, även om du är nybörjare. Support av program och bokföring samt programuppdateringar ingår i priset, 59kr/månad! Och du, kontakta ditt lokala NyföretagarCentrum för en ännu generösare deal. Läs mer!

verksamt.se hittar du samlad myndighetsinformation för dig som driver eller vill starta företag!

Funderar du på att starta eget eller har du nyligen gjort det? Nu bjuder vi nya medlemmar på hela avgiften de 3 första månaderna. Sedan betalar du bara halva avgiften resten av första året! Läs mer!

Svenska Uppfinnareföreningen bildar ett nätverk där uppfinnare och småföretagare har tillgång till, och hjälper varandra, med rådgivning, coaching, mentorer, problemlösning och inspiration. Verksamheten finner uppfinnare genom alla medlemsföreningar från Boden i norr till Malmö i syd. Läs mer här!

Att sälja in sin idé eller sin produkt/tjänst är ett område som många nyföretagare tycker är svårt. Vi är experter och lär dig exakt hur du bör göra för att vara framgångsrik. Se en gratis videolektion om framgångsfaktorerna inom försäljning och en gratis videolektion om framgångsfaktorerna inom digital marknadsföring.

Utveckla ditt företagande med LRF Konsults nyföretagarpaket! Funderar du på att starta eget, eller har du kanske precis kommit igång? LRF Konsult erbjuder nu ett unikt paket med tjänster där du som nyföretagare får det mest nödvändiga i en enkel, effektiv och trygg lösning online. Det förenklar din vardag och ger dig mer tid att fokusera på att utveckla din verksamhet. Vi erbjuder två olika varianter beroende på vilken bolagsform du ska driva ditt företag i. Läs mer!

Vill du ställa ut på Sveriges största mässa för ny-och småföretagare? Med vårt populära "Monterpaket" ingår det mesta du behöver för en lyckad mässa. Bokar du innan 31 maj får du 500:- i rabatt (gäller tom 31 maj). Ange bokningskod "monterpaketv17" vid kontakt med arrangören. OBS! Antalet platser är begränsade.
Läs mer här!

 

Känner du till dina personliga styrkor? Genom PulsAnalys och Nyföretagarcentrum har du nu tillgång till ett verktyg, där du kan läsa av dina styrkor och svagheter. Med hjälp av olika frågeställningar och påståenden i analysens texter kan du enkelt ringa in det du är riktigt bra på och det du kanske behöver jobba lite extra med. Genom NyföretagarCentrum endast 499 kr (inkl moms) per profil! Läs mer!

Office 365 är en samling av Microsofts mest använda företagslösningar levererade som en tjänst. Nu har du möjlighet att fr. 149 kr/anv och månad få tillgång till en tjänst som kommer göra arbetslivet betydligt enklare.
Låter det intressant? .
Mer information här!

Ta steget till eget, få en kalasstart! NyföretagarCentrum erbjuder kostnadsfri rådgivning vid start av företag. Vi finns i 200 kommuner. Boka rådgivning!

 

På avtala.se kan du som privatperson, företag eller bostadsrättsförening samla dina befintliga avtal, få överblick över dina fasta kostnader och få påminnelser i god tid innan avtalen löper ut. Läs mer!

Affärer inom EU - din hemmamarknad! Kommerskollegium ger dig och ditt företag tips på var du kan få hjälp att göra affärer i EU. Läs mer på Kommerskollegiums hemsida!

Köpa företag! Att köpa ett företag kan vara den enklaste och snabbaste vägen att bli egen företagare. Här hittar du information om vad du behöver tänka på när du har planer på att köpa, ta över eller överlåta ett företag. Läs mer på Almis hemsida!

Tips för en bra arbetsmiljö! Arbetsmiljö handlar idag mycket om att få människor att trivas på jobbet. Visst jobbar många av oss fortfarande med maskiner som kräver skyddsutrustning av olika slag. En bra arbetsmiljö är positivt för företaget och kan bidra till både bättre produktivitet och ökad lönsamhet. För att ditt arbetsmiljöarbete ska bli så bra som möjligt är det bra att tänka på att arbetsmiljön består av allt som du har omkring dig på jobbet. Läs mer på Arbetsmiljöverkets hemsida!