SCB SNI-kod

Vilken SNI-kod borde mitt företag ha?

Funderar du på vilken SNI-kod du ska registrera ditt företag? Eller kommer ditt företag att verka inom flera branscher? Använd SCB:s SNI-sök kostnadsfritt:

SCB Statistik

Vilken lön ska jag ge mina anställda?

På SCB:s webbplats kan du  kostnadsfritt hitta statistik  över bland annat löner, fastighetspriser och utrikeshandel fördelad på olika regionala indelningar, exempelvis kommuner.

Väx din hemsida med Snowfire

Hemsidan som ger dig fler kunder

Snowfire är det roligaste sättet för driftiga företagare att skapa en hemsida, e-handel och blogg. Alla kan! Bjud in en designer som är med dig på din sida. Här har du alltid någon att fråga. Med oss växer ditt företag snabbare online.

 

 

Allt om Eget Företag

Läs senaste numren av tidningen!

Varje nummer är fullproppat med råd, tips och inspiration för att utveckla dig och företaget. Under Nyföretagarveckan, ingår den i de 10.000 Starta Eget-kit som delas ut runt om i landet.

 

Visma

Skicka första fakturan redan idag.

Visma Webbfakturering är ett faktureringsprogram som gör det lätt att förbereda fakture­ringen och skicka fakturor online. Det är enkelt att skapa snygga och proffsiga fakturor och de skickas lika smidigt med en knapptryckning från vilken dator, surfplatta eller smartphone som helst. 

SCB Målgrupper

Var i landet finns min målgrupp?

Vill du ha fakta  om hur inkomstfördelningen ser ut i ett visst område eller hur många företag/anställda som finns i en viss bransch? Är du exempelvis intresserad av en skräddarsydd marknadsprofil inför företagsstarten? 

Gör din affärsplan online

Affärsplan online – gratis!

 Kom igång med NyföretagarCentrums affärsplan online.

Testa NyföretagarCentrums Checklista!

Många tips för dig som ska starta eget

När du känner du dig klar. Våga ta steget, kontakta NyföretagarCentrum för en personlig rådgivning. Rådgivningen är kostnadsfri, personlig och konfidentiell. Du kan gå på en eller flera rådgivningar, du driver processen i den takt du klarar av och önskar.

Café Starta & Driva Eget - två timmar!

Välkommen, här hittar du samlad information för dig som driver eller vill starta företag! Mingla, träffa rådgivare och inspireras. Vi bjuder på fika. Läs mer om vilka städer som det arrangeras i.

Att driva eget ska vara kul.

Med hjälp av Visma eEkonomi sköter du ditt företags ekonomi via internet direkt på din dator, surfplatta eller smartphone. Du får snabbt, säkert och enkelt en tydlig överblick av ditt företags ekonomi och likviditet och kan bokföra och fakturera var och när du vill.

Miyagi sales

Våga satsa på ditt företagande!

SMÅA är en arbetslöshetskassa för småföretagare och deras familjemedlemmar, som arbetar i små- och medelstora företag och som vill försäkra sig mot inkomstbortfall vid arbetslöshet. Företaget ska vara verksamt i Sverige.

Björn Lundén Information

Bokföring och fakturering online!

BL eBokföring är ett internetbaserat bokföringsprogram som bygger på vår långa erfarenhet av lätt använda bokföringsprogram.

Skräddarsytt medlemskap

Unionen Egenföretagare är ett skräddarsytt medlemskap för egenföretagare. Du får  bl.a. 10 timmar affärsjuridisk rådgivning och en sjukvårdsförsäkring kostnadsfritt i 3 månader.

Erbjudande
NyföretagarCentrums e-kurser

e-kurser starta eget

Med hjälp av NyföretagarCentrums e-kurser kan du lära dig allt från bokföring, ekonomi, marknadsföring och hur man jobbar med sociala medier. 

Starta Eget

Kom igång med banktjänsterna du behöver. Nu kan du bli företagskund hos oss online - praktiskt, snabbt och säkert i tre enkla steg. 

Välja företagsform

Välj företagsform utifrån vad du ska syssla med och dina förutsättningar. Ska du driva företaget ensam eller är ni flera? Här kan du jämföra olika företagsformer.