Besökare från Fotomässan och Sthlm Food & Wine har fri entré!

Snabblänkar:  Utställare   Café Entreprenör  Bloggskola  Mässtidningen  Prisutdelningar

Biljetter: Entrébiljett    Gruppbesök    Hitta hit

Information för besökare

A l l m ä n  i n f o r m a t i o n

Datum: 10-12 november 2016
Öppettider*: torsdag - fredag 10-17, lördag 10-16
*Seminarier startar 30 minuter innan mässan öppnar.
Plats: AE-hallen, Stockholmsmässan, Älvsjö

Entré: 200 kr, vid anmälan på hemsidan fri entré.

Förväntat antal besökare: Ca 7 000.

Partners: Almi Företagspartner, Entreprenör, Företagarna,  Verksamt.se,  Unionen Egenföretagare, Coompanion och Visma.

Andra mässor på Stockholmsmässan: 10-13 nov Sthlm Food & Wine 11-13 nov Fotomässan

Få de senaste nyheterna om Eget Företag via Facebook och Twitter!
Facebook-->
Twitter-->

Starta, driva och utveckla företag.

Här finns allt samlat under ett tak. Träffa rådgivare, experter och myndighetskontakter som kan hjälpa dig och ge goda råd. Testa och upplev det senaste tjänsterna och produkterna som gör vardagen och livet ännu enklare och roligare som företagare. Många bollplank och kontakter finns på plats för att nätverka och utöka ditt affärsnätverk. Få ny kunskap och massor av inspiration på seminarierna och från alla programaktiviteterna i Café Entreprenör.

NYHET!  Testa en snabbpitch 

Att få ett en affärsängel eller erfaren mentor på kroken är många entreprenörers högsta dröm. Men det är inte lätt att sälja in sig själv och sin affärsidé. Under årets mässa får nyblivna företagare chansen att göra just detta mellan klockan 14-15. Efteråt möter vi några av dem och deras erfarna rådgivare på caféscenen. Hur har det gått och vad krävs för att ta hem en investering? 

Vårdtorget på Eget Företag, Stockholmsmässan

Starta och driva eget inom vård och omsorg

Mässan Eget Företag mötesplatsen för dig som vill starta eget inom vård, hälsa och omsorg. Träffa rådgivare från Vårdförbundet och andra experter är plats.

Speedmeetings, fråga juristen!

Det är mycket att tänka på som ny företagare. En viktig sak är juridiken. Boka möte och ställ frågor till Företagarnas jurist under mässan Eget Företag! 

Låna en mentor!

Under fredagen arrangerar NyföretagarCentrum och Almi Företagspartner Mentordagen och mässbesökarna kan bl a boka 20 minuter med en mentor. Bokningen börjar fyra veckor innan mässan.

Drivhuset på Eget Företag

Starta eget rådgivning

På mässan finns många organisationer på plats som ger rådgivning till dig som planerar att starta och driva eget. Ett tips är att skriva ner dina frågor och funderingar samt avsätta gott om tid för ditt mässbesök.

Anslagstavlorna på Eget Företag

Anslagstavlorna är populära

Passa på att sätta upp "egna annonser" under mässdagarna. Det kan handla om kompanjonskap, lokal uthyres eller önskas hyra, utbildning, försäljning, lediga jobb, bokföringstjänster och deklaration, nätverksträffar mm.

Café Entreprenör på Eget Företag

Café Entreprenör inspirerar i mässan 

Föreläsaren Stefan Lindström har dragit igång på Cafe Entreprenörs stora scen, mitt i mässan. Han pratar underhållande om de sex typerna av entreprenörer.

1.000 rådgivningar under mässan

NyföretagarCentrum hoppas att ha fullt upp i montern under mässdagarna. Vårt mål är att genomföra över 1.000 samtal och rådgivningar. Välkommen till montern!